Kangasala-opastuksetVoit tilata opastetun Kangasala-kiertoajelun tai -kävelykierroksen itsellesi tai ryhmällesi milloin vain, ympäri vuoden. Tutustu ensin teemallisiin opastuksiimme tällä sivulla. Kierrosten suosituskesto on ilmoitettu kunkin kierroskuvauksen yhteydessä. Kierroksen teemaa, reittiä ja kestoa voidaan räätälöidä juuri ryhmän toiveiden mukaiseksi.

Kaikki tilauskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan. Ryhmän koko ei vaikuta hintaan. Mukavuussyistä kävelykierroksilla kuitenkin osallistujien enimmäismäärä opasta kohden on toistaiseksi koronatilanteen vuoksi 20 henkeä.

Varaa Kangasala-opastus:
– sähköpostitse
– puhelimitseKiertoajelut

Opastetulla kiertoajelulla pääset nauttimaan Kangasalan kiinnostavimmista kohteista mukavasti bussin penkiltä käsin! Opas kertoo reitillä näkyvistä kohteista kiinnostavasti, elävästi ja ajanmukaista tietoa hyödyntäen. Tarjoamme useita valmiita teemallisia kiertoajelukokonaisuuksia, mutta kiertoajelun teemaa, reittiä tai kestoa voi myös räätälöidä yhdessä oppaan kanssa juuri ryhmän toiveiden mukaiseksi.Kävelykierrokset

Opastetulla kävelykierroksella koet Kangasalan lähietäisyydeltä! Kävelykierroksilla tutustutaan mielenkiintoisten nähtävyyksien ja kohteiden tarinaan ja historiaan oppaan johdolla. Tarjoamme useita valmiita teemallisia kävelykierroskokonaisuuksia, mutta kävelykierroksen teemaa, reittiä tai kestoa voi myös räätälöidä yhdessä oppaan kanssa juuri ryhmän toiveiden mukaiseksi. Mukavuussyistä kävelykierroksillemme voi osallistua koronatilanteen vuoksi enintään 20 henkilöä per opas.Hautausmaaopastukset

Hautausmaaopastuksilla kuulet Kangasalan historiasta, merkkihenkilöistä ja paikallisia liikuttaneista tarinoista! Opastetun kierroksen voit varata ryhmällesi seuraaville Kangasalan hautausmaille: Vatialan hautausmaa, Huutijärven hautausmaa, Kangasalan vanha hautausmaa, Kuhmalahden vanha hautausmaa, Kuhmalahden uusi hautausmaa, Läntinen hautausmaa, Sahalahden hautausmaa, Uurnahautausmaa sekä Vehkajärven hautausmaa.

Yleisölle avoimia opastettuja hautausmaakierroksia järjestetään kesäisin Vatialan hautausmaalla (yhteistyössä Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä). Kesän 2021 yleisölle avoimien Vatialan hautausmaaopastusten ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.