Opastusvaraukset

Voit tilata opastetun kiertoajelun tai kävelykierroksen milloin vain, ympäri vuoden. Tutustu ensin opastuksiimme Kiertoajelut– ja Kävelykierrokset-sivuilla. Kierroksen teemaa, reittiä ja kestoa voidaan tarvittaessa räätälöidä ryhmän toiveiden mukaiseksi. Tampereen parhaat palat -opastus on tilattavissa seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, norja ja japani. Muut teemalliset opastukset järjestyvät eri kielillä mahdollisuuksien mukaan.

Opastettu kierros varataan Magni Mundi Oy:ltä sähköpostitse tampere@magnimundi.fi tai puhelimitse puh. 010 5797 943.

Kaikki tilauskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan (minimiveloitus 1,5h). Opastushinnat sisältävät yhden oppaan opastuspalkkion, opasvälityksen ja arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia tai pääsymaksuja. Ryhmän koko ei vaikuta hintaan, mutta mukavuussyistä kävelykierroksille voi kuitenkin osallistua enintään 25 henkilöä yhtä opasta kohden.Opastustiedustelut ja -varaukset:
Magni Mundi Oy
– sähköpostitse tampere@magnimundi.fi
– puhelimitse, puh. 010 5797 943


Ilmoitathan varauspyynnössä seuraavat tiedot: ryhmän nimi, henkilömäärä, varaajan yhteystiedot, toivomasi kierroksen nimi ja kesto, toivomasi ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), opastuskieli ja mahdolliset lisätiedot ja toiveet kierrokseen tai ryhmään liittyen.Opastushinnat 2024

Kesto (h)Hinta, sis. ALV 24 %
1,5 h160 €
2 h190 €
2,5 h220 €
3 h250 €

Pidemmät opastukset – pyydä tarjous!


HUOM. Matkatoimisto tai matkanjärjestäjä – kysy jälleenmyyntihintoja!


Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24 %). Hinnat eivät sisällä mahdollisia kuljetuksia tai sisäänpääsymaksuja.


Kiinnostaako yhteistyö kanssamme? Muista yhteistyömuodoista, kuten yhdistyksen toiminnan esittelyistä, oppaana toimimiseen ja opastamiseen painottuvista asiantuntijaluennoista, kumppanuus- ja tapahtumayhteistyöstä yms., sovitaan suoraan opasyhdistyksen puheenjohtajan kanssa. Puheenjohtajan yhteystiedot löydät täältä.