Opastusvaraukset

Voit tilata kiertoajelun tai opastetun kävelykierroksen itsellesi tai ryhmällesi milloin vain, ympäri vuoden. Tampereen parhaat palat -opastus on tilattavissa seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, japani ja kiina. Muut teemalliset opastukset järjestyvät eri kielillä mahdollisuuksien mukaan.

Tutustu ensin teemallisiin opastuksiimme Kiertoajelut– ja Kävelykierrokset-osioissa. Opastusten suosituskesto on ilmoitettu kunkin opastuksen kierros-kuvauksen yhteydessä. Kierroksen teemaa, reittiä ja kestoa voidaan räätälöidä juuri ryhmän toiveiden mukaiseksi.

Opastettu kierros varataan Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikön opasvälityksestä joko sähköpostitse opasvaraukset@tampere.fi tai puhelimitse 041 730 2242 (arkisin ma-pe klo 9-16). Ilmoitathan ystävällisesti varauspyynnössä seuraavat tiedot: ryhmän nimi ja henkilömäärä, varaajan yhteystiedot, toivomasi kierroksen nimi ja kesto, toivomasi ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), opastuskieli sekä mahdolliset lisätiedot ja toiveet kierrokseen tai ryhmääsi liittyen.

Kaikki tilauskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan (minimiveloitus 1,5h). Opastushinnat sisältävät yhden oppaan opastuspalkkion, opasvälityksen ja arvonlisäveron (ALV 24%). Hinnat eivät sisällä kuljetuksia tai pääsymaksuja. Ryhmän koko ei vaikuta hintaan. Mukavuussyistä kävelykierroksille voi kuitenkin osallistua opasta kohden enintään 20 henkilöä.


Varaa opastus:
– sähköpostitse opasvaraukset@tampere.fi
– puhelimitse, puh. 041 730 2242 (arkisin ma-pe klo 9-16)

Opastusvaraukset tekee Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö.

Vuoden 2021 opastushinnasto ja kierroskuvausesite (pdf)
Vuoden 2022 opastushinnasto ja kierroskuvausesite (pdf)