Opastusvaraukset

Voit tilata opastetun kiertoajelun tai kävelykierroksen milloin vain, ympäri vuoden. Tutustu ensin opastuksiimme Kiertoajelut– ja Kävelykierrokset-sivuilla. Kierroksen teemaa, reittiä ja kestoa voidaan tarvittaessa räätälöidä ryhmän toiveiden mukaiseksi. Tampereen parhaat palat -opastus on tilattavissa seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, espanja, liettua, venäjä, norja, japani ja kiina. Muut teemalliset opastukset järjestyvät eri kielillä mahdollisuuksien mukaan.

Opastettu kierros varataan Elämys DMC Oy:ltä joko sähköpostitse tampere@elamysgroup.com tai puhelimitse 09 2510 2096 (ma-pe klo 9-16). Ilmoitathan ystävällisesti varauspyynnössä seuraavat tiedot: ryhmän nimi ja henkilömäärä, varaajan yhteystiedot, toivomasi kierroksen nimi ja kesto, toivomasi ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), opastuskieli sekä mahdolliset lisätiedot ja toiveet kierrokseen tai ryhmääsi liittyen.

Kaikki tilauskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan (minimiveloitus 1,5h). Opastushinnat sisältävät yhden oppaan opastuspalkkion, opasvälityksen ja arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia tai pääsymaksuja. Ryhmän koko ei vaikuta hintaan, mutta mukavuussyistä kävelykierroksille voi kuitenkin osallistua enintään 25 henkilöä yhtä opasta kohden.
Opastustiedustelut ja -varaukset:
Elämys DMC Oy
– sähköpostitse tampere@elamysgroup.com
– puhelimitse, puh. 09 2510 2096 (ma-pe klo 9-16)

Vuoden 2023 opastushinnaston löydät täältä.Kiinnostaako yhteistyö kanssamme? Muista yhteistyömuodoista, kuten yhdistyksen toiminnan esittelyistä, oppaana toimimiseen ja opastamiseen painottuvista asiantuntijaluennoista, kumppanuus- ja tapahtumayhteistyöstä yms., sovitaan suoraan opasyhdistyksen puheenjohtajan kanssa. Puheenjohtajan yhteystiedot löydät täältä.